Κανόνες καταλύματος


1. Η φόρμα κράτησης είναι αίτηση για κράτηση και δεν υπάρχει καμία δέσμευση από μέρους σας ή από τη μεριά του camping. 

2. Μετά τη επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας θέσεων από το camping θα σας δοθεί τραπεζικός λογαριασμός για την πληρωμή της προκαταβολής. 

3. Η κράτησή σας ισχύει μόνο μετά από την κατάθεση προκαταβολής του 30% του συνολικού ποσού ή άλλου ποσού που θα συμφωνηθεί με το τμήμα κρατήσεων και επιβαρύνεστε με όλα τα έξοδα της Τράπεζας. 

4. Η προκαταβολή θα πρέπει να αποδεικνύεται με την αποστολή fax ή e-mail της τραπεζικής κατάθεσης. 

5. Η θέση ή το κατάλυμά σας θα είναι διαθέσιμη μετά τις 14:30. 

6. Η παράδοση της θέσης ή του καταλύματος και το κλείσιμο του λογαριασμού σας πρέπει να γίνεται το αργότερο μέχρι τις 11:45. Διαφορετικά χρεώνεστε επιπλέον διανυκτέρευση. 

7. Τα κατοικίδια γίνονται δεκτά με συγκεκριμένους όρους. Σε κάθε περίπτωση που δημιουργούν προβλήματα (ενοχλητικά γαυγίσματα, ακαθαρσίες, είσοδος στη θάλασσα, ή κυκλοφορούν ελεύθερα) θα είναι λόγος για ακύρωση της κράτησης. Στις κρατήσεις ενοικιαζόμενων καταλυμάτων δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια. 

8. Ενημερωθείτε για το γενικό κανονισμό λειτουργίας του Camping. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την παραμονή σας σε περίπτωση παράβασης των όρων του κανονισμού. 

9. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι ισχύος 880 Watt και δεν σηκώνει συσκευές με αντίσταση, όπως ηλεκτρικές εστίες, φουρνάκια, ψησταριές, πιστολάκια μαλλιών κλπ. Φροντίστε να είστε εφοδιασμένοι με καλώδιο και μπαλαντέζα. 

10. Η παράταση της διαμονής σας δεν είναι πάντα εφικτή. Το Camping δεν μπορεί να εγγυηθεί πως οι πελάτες θα παραμείνουν στην ίδια θέση, παρ όλη την προσπάθεια που θα καταβληθεί. 

11. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας, επιστρέφεται η προκαταβολή μόνο όταν η ακύρωση γίνει 21 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης. 

12. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε λιγότερο από 21 ημέρες επιβαρύνεστε με το 50% του ποσού της προκαταβολής, ενώ σε ακύρωση σε λιγότερο από 5 ημέρες η προκαταβολή εκπίπτει υπέρ του κάμπινγκ. 

13. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης κατά τη διάρκεια της παραμονής σας επιβαρύνεστε με το 50% του υπολοίπου ποσού για το διάστημα που δηλώσατε. 

14.Η θέση κατασκήνωσης δίνεται αποκλειστικά και μόνο από την Reception και είναι οριοθετημένη με διάφορες σημάνσεις (φυτά, πάσσαλοι κλπ). Απαγορεύεται η παραβίαση των ορίων της θέσης με οποιοδήποτε τρόπο (σχοινιά, τέντες, ομπρέλες κλπ). 
 

15. Το parking αυτοκινήτων επιτρέπεται μέσα στα όρια της υποδεικνυόμενης θέσης και στις καθορισμένες και οριοθετημένες θέσεις parking που παραχωρούνται σε κάθε πελάτη. Το πλύσιμο των αυτοκινήτων απαγορεύετε

16. Σε περίπτωση που βρεθούν πελάτες που δεν έχουν δηλωθεί, η Διοίκηση του camping έχει δικαίωμα να αποβάλει εκτός από αυτούς και τους κατασκηνωτές που τους φιλοξενούν ή να επιβάλει πρόστιμα που ανέρχονται στο ποσό των 200€ ανά άτομο. 

17. Αλλαγή της θέσης δεν είναι εφικτή παρά μόνο κατ’εξαίρεση και κατόπιν άδειας της Reception. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει θέση σε κατασκηνωτικό μέσο εφόσον υφίσταται ειδικός λόγος. 
 
18. Επισκέπτες ημερήσιας ή μεγαλύτερης διάρκειας επιτρέπονται μετά από συνεννόηση με την Υποδοχή, αναλόγως διαθεσιμότητας, με ανάλογη επιβάρυνση βάσει τιμοκαταλόγου. Κατά την είσοδο βεβαίως ακολουθείται η ίδια διαδικασία άφιξης (check in) η οποία ισχύει για όλους τους πελάτες. 

Φωτιά

19. Οι κατασκηνωτές οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που τους δίνονται σε περίπτωση πυρκαγιάς. Το άναμμα κεριών και εντομοαπωθητικών συσκευών (π.χ. κεριά, φιδάκια κλπ) και το άναμμα φωτιάς για οποιονδήποτε λόγο απαγορεύεται ρητά. Επιτρέπετε μόνο η χρήση με αέριο σε μεταλλικές ψησταριές και εφόσον έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις σύμφωνα με τις διατάξεις της πυροσβεστικής και της δασικής υπηρεσίας (πχ. Πυροσβεστήρας κλπ).  

 
20.Οι ιδιοκτήτες των τροχόσπιτων και των αντίσκηνων οφείλουν να τα αποσυνδέουν από το ηλεκτρολογικό δίκτυο κατά την απουσία τους, διαφορετικά είναι υπεύθυνοι σε περίπτωση πρόκλησης πυρκαγιάς εξ αυτού του λόγου.Κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας απαγορεύεται η πρόκληση πάσης φύσεως θορύβων, όπως ενδεικτικά δυνατές ομιλίες, αναπαραγωγή μουσικής, χρήση μουσικών οργάνων, γιορτές κλπ, καθώς και η μετακίνηση οποιουδήποτε οχήματος. Όλες τις υπόλοιπες ώρες η μουσική και οι λοιπές δραστηριότητες πρέπει να πραγματοποιούνται σε χαμηλή ένταση με σεβασμό προς τους υπόλοιπους πελάτες. 

 

Μόνιμες κατασκευές 

Οποιαδήποτε κατασκευή, προσθήκη, επέμβαση επί του κατασκηνωτικού χώρου και του κατασκηνωτικού μέσου που αλλοιώνει την εικόνα του καταλύματος, όπως, ενδεικτικά, κατασκευή σκεπής, περίφραξης, αποθήκης, μπάρμπεκιου κ.λπ., ανεξαρτήτως υλικών κατασκευής, απαγορεύεται. Απαγορεύεται επίσης η αφαίρεση των τροχών από τα τροχόσπιτα και η στήριξη των σκηνών με διαφορετικά από τα προβλεπόμενα στήριξης μέτρα. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποια από τις ενδεικτικά παραπάνω αναφερόμενες αλλοιώσεις – επεμβάσεις ή κάποια άλλης μορφής κατασκευή και ο κατασκηνωτής δε συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των υπαλλήλων του Camping, η Διοίκηση δικαιούται να απαιτήσει την άμεση αποχώρηση των κατασκηνωτών. 

Κατοικίδια 

Τα κατοικίδια επιτρέπονται, υπό τον όρο ότι διαθέτουν βιβλιάριο υγείας στο οποίο να φαίνεται ότι είναι πλήρως υγιή και έχουν υποστεί όλους τους προβλεπόμενους από το νόμο εμβολιασμούς. Οι κάτοχοί τους υποχρεούνται να λαμβάνουν όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των κατασκηνωτών και επισκεπτών του camping, τα ζώα θα πρέπει να είναι δεμένα με το λουράκι τους και υπό την επίβλεψη των ιδιοκτητών τους, και οι ιδιοκτήτες τους να μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους. Απαγορεύεται η είσοδος κατοικιδίων σε όλα τα ενοικιαζόμενα από την επιχείρηση μέσα (bungalows, τροχόσπιτα, σκηνες). Η Διεύθυνση διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων που ενοχλούν με την συμπεριφορά τους με θορυβώδεις φωνές ή δε συμμορφώνονται με τους παραπάνω όρους, να απομακρύνουν τα κατοικίδια τους από τον χώρο του camping ή και να βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αποβάλλει και τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους. 

Τηλέφωνα:(0030) 2645071388 και (0030) 6948899475  

E-mail:campingvillageepiskopos@gmail.com

Μέλος του κορυφαίου ειδικού στην κατασκήνωση στην Ευρώπη